Архангел Гавриїл: чому саме його вибрав Бог вісником та про що моляться 8 квітня? Чудотворні молитви
Архангел Гавриїл: чому саме його вибрав Бог вісником та про що моляться 8 квітня? Чудотворні молитви

Архангел Гавриїл: чому саме його вибрав Бог вісником та про що моляться 8 квітня? Чудотворні молитви

В історії християнства було безліч найважливіших постатей, що були істинно віддані Всевишньому. Архангели, які найближче розташовані до Бога, мають неймовірну силу і чудодійну силу, завдяки якій вони можуть повертати заблукалі душі на істинний шлях.

Найвідомішим з Архангелів є Гаврило. У Біблії його називають ангелом-охоронцем усього народу. Найближчим днем ​​його шанування припадає на 8 квітня в день святкування Собору Архангела Гавриїла. Згідно з небесною ієрархією, Гавриїлу відведено найвище місце серафима.

Згідно з Писанням, небесний посланець. є головним захисником людства від пороків та пристрастей. Він є вісником радості та порятунку, часто приносить людям та відданим Богу християнам благі новини.

Так, наприклад, Архангел Гавриїл повідав пророку Данилові про час зішестя на обіцяну землю Спасителя людства. Також він наставляв пророка Мойсея, розповів священику Захарії про народження Іоанна Предтечі і приніс Діві Марії благу звістку про її благословення та швидке народження з її утроби Божого Сина.

Оскільки Архангела вважають послом Бога, то його зображують поруч з іншим святим, до якого нібито було направлено послання. Як правило Гаврила малюють на образах у багатому одязі. Іноді зображують корону на голові та скіпетр у руці.

У чому допомагає Архангел Гавриїл і кому заступається?

У житті кожної православної людини ангел посідає особливе місце. Він оберігає від усього поганого, сповіщає про майбутнє лихо чи хворобу, виступає дороговказом у житті. Звичайно, це все відбувається виключно у разі глибокої віри та завзятої щирої молитви. Сила Архангела Гавриїла є четвертою за вібрацією Божественного світла, яка за легендою має властивість виявлятися як чисте біле світло. Така сила здатна зцілити від багатьох хвороб та допомогти у вирішенні життєвих питань.

Багато віруючих звертаються до Гаврила за допомогою в наступних проблемах:

при тяжких хворобах та недугах;

за наявності безпліддя;

при хворобах нирок та печінки;

за наявності лякаючих думок та деструктивних почуттів;

при різних страхах та фобіях;

при брехні;

за відсутності кохання;

за наявності депресії та інших психологічних та психічних розладів;

під час пошуку істинного шляху.

Важливо розуміти, що всі молитви, звернені до Архангела, мають бути щирими та чистими. Архангел Гавриїл не любить і не терпить брехні, тому кожній людині, що нещиро звертатиметься до неї зі своїми проханнями та проблемами, він каратиме, віддаючи неприємностей у подвійному розмірі.

Св. Архангеле Гавриїле! Ангеле Благовіщення, вірний посланцю Божий, Відкрий наші вуха навіть на тихі нагадування І заклики люблячого серця нашого Господа. Завжди стій нам перед очима. Просимо Тебе, щоб ми Слово Боже правильно розуміли, Слухали його і виконували те, чого Бог від нас прагне. Навчи нас бути готовими, Щоб коли прийде Господь, не застав нас сплячими. Амінь.

Молитва архангелу Гавриїлу про захист

Святий Архангел Гавриїл, прошу у тебе захисту і допомоги. Захисти мене від підступів бісів і диявола. Віджени від мене сатану. Не дай злим і підлим людям в долю мою втрутитися. Збережи здоров’я сім’ї моєї і посіли в нашому домі світ навіки. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

error: Content is protected !!
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept