Великий богослов Іоанн Златоуст: короткі молитви неабиякої сили допоможуть у скрутну годину!
Великий богослов Іоанн Златоуст: короткі молитви неабиякої сили допоможуть у скрутну годину!

Великий богослов Іоанн Златоуст: короткі молитви неабиякої сили допоможуть у скрутну годину!

Великий святитель Іоан Златоуст говорив, що для молитов немає перешкод. Будь-яке місце та час будуть прийнятними, якщо є відповідний настрій. Християни моляться цьому святому про допомогу та підтримку у своїх починаннях.

Іоанн Золотоус народився в Антіохії приблизно в 347 році. Він рано звернувся до Святого Письма і старанно вивчав його, незважаючи на загальне захоплення язичництвом. Іоанн став проповідувати Слово Боже під наставництвом досвідчених єпископів. Згодом, коли його вважали за гідне церковної посади, Іоанн зі своїм сподвижником пішов у пустелю, щоб безперешкодно продовжувати своє просвітництво. Він написав безліч праць, присвячених праведному християнському життю. Пізніше паства, якою він проповідував Слово Боже, дала йому прізвисько «Златоуст» за вміння запалювати у серцях людей щиру віру.

Короткі молитви Іоанна Златоуста користуються великою популярністю у православних християн. Перед початком будь-якої справи, у період, коли потрібна підтримка Вищих сил, молитви, читані вдома, вимагають лише одного: відповідного настрою. Вони допомагають зібрати думки воєдино, зосередитись на своїх проблемах та справах. Сенс молитов – не в заучуванні правильних слів, а щира віра і бажання стати на праведний шлях під всевидячим поглядом Бога.

Короткі молитви Іоанна Златоуста
Ці молитви є своєрідним настроєм на весь день, який сприяє зосередженню на важливому. Це також і підтримка Вищих Сил, часом така необхідна в період труднощів і непростого вибору.

«Господи, даруй мені свою підтримку і не позбавь твоїх благ».

«Боже, визволи мене від мук, що мене терзають».

«Господи, вибач мене, грішного, та настав на шлях правдивий».

«Господи Боже, визволи мене від чужих помислів і заздрощів».

«Господи, допоможи мені подолати труднощі».

«Господи, не позбав мене підтримки і опори у важкий час моїх поневірянь».

Будь-яка справа, підкріплена короткою молитвою, виконується значно швидше і приносить набагато більше радості. З Божим словом та вірою у справедливість життя грає новими фарбами, а впевненість у своїх силах зростає.

Молитва богослову Іванові у скрутну хвилину

«Великий святитель Іоанн Златоуст. Ти прийняв від Бога нашого великі дари та таланти, увірував у силу його. Всі свої таланти примножив і пустив себе на благо кожного. Проповіді твої донині шанує народ, прислухається до слів праведних та правильних.

Повчання твоє на користь кожному віропослушнику та боголюбимі. Ми ж, грішні, звертаємося з молитвою до тебе, щоб зібрав воєдино наші почуття, позбавив нас ворожнечі і страждань заздрісних. Тобі, святитель Божий, возносимо свої молитви у благочестя і вірі у справедливість високу. Умоли Господа нашого не відвертатися від дітей своїх заблукалих, нехай настав нас на істинний шлях, вірою скріплений. Амінь».

Молитва про захист від злості та заздрощів

«О Великий святитель Іоане! До тебе закликає раб Божий (ім’я). Ти своїми стараннями і працями на благо віри істинної здобував собі дари та доброти. Проповідував Слово Боже і запалював у серцях людей віру щиру.

Молю тебе, захисника та вселюбимця. Не дай злим намірам подолати те світле, що у душі кожного живе. Спрямуй лихі думки від мене, щоб не торкнулася мене заздрість людська, душі пожираюча. Визволи мою душу, що метушиться від сумнівів. І я благатиму Господа про заступництво всесильне. Амінь».

Небесні сили ніколи не залишать без заступництва того, хто щиро вірить. У душі кожного є світлий вогонь, який потрібно підживлювати молитвами. Наповнюйте щодня радістю життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

error: Content is protected !!
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept