Молитва про негайну допомогу Господа допоможе в найважчий момент
Молитва про негайну допомогу Господа допоможе в найважчий момент

Молитва про негайну допомогу Господа допоможе в найважчий момент

У кожного в житті відбуваються події, коли не обійтися без божественного втручання. Ця молитва про термінову допомогу стане вашим порятунком у важких умовах.

Читай молитву про термінову допомогу в ті моменти, коли у тебе всередині все стискається від відчаю.

Часом кожна людина виявляється в обставинах, коли вона просто не справляється з ситуацією. Руки опускаються, нічого не вдається, душу заповнює відчай. У таких випадках люди починають молитися.

Ця молитва про термінову допомогу допоможе тобі не опустити руки, не здатися, а знайти підтримку Господа, щоб впоратися з усіма труднощами.

Дану молитву не можна читати коли-завгодно. Вона дуже сильна і закликає сили Господа на допомогу терміново. Але цим не можна зловживати.

Читай молитву про термінову допомогу в ті моменти, коли у тебе всередині все стискається від відчаю, коли ти просто не уявляєш, як жити далі, і не зможеш впоратися самостійно без божественної підтримки.

Якщо така важка ситуація настане, то просто закрий очі, відпусти внутрішньо всі тяготи і з почуттям вдячності прочитай цю молитву про термінову допомогу.

Молитва про термінову допомогу до Господа

“Творець мій, Всевишній Господь Бог! Благаю Тебе по волі Твоїй святій зроби мені термінову допомогу, не забарись заради імені Твого.

Господи, почуй, Господи! Прости, Господи! Прислухайся й зроби! Не запізнись заради Себе, мій Боже.
Допоможи мені побачити Твоє очевидне втручання і термінову допомогу в моїй проблемі (назвати проблему).

Господи, я знаю, що Ти в недолях, і тому я вдаюся до Тебе і знаю, що Ти поспішиш мені на допомогу. А я від усього серця мого прославлю Тебе тепер, потім і в вічності – Отця і Сина і Святого Духа.

Я вірю в Твоє обітницю: «Просіть і дасться вам!». І дякую Тобі за те, що Ти відповів терміново на моє прохання з волі Твоєї.

Амінь.”

Після прочитання молитви твою душу повинна наповнювати подяка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

error: Content is protected !!
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept