Позбавтеся порчі та чаклунства з молитвою Кіпріану та Устині!
Позбавтеся порчі та чаклунства з молитвою Кіпріану та Устині!

Позбавтеся порчі та чаклунства з молитвою Кіпріану та Устині!

Можна вірити чи не вірити у можливість енергетичного нападу. Але, тим щонайменше, псування і пристріту боїться кожна людина. Такі магічні руйнування характеризуються сильним негативним енергетичним посилом.

Вони здатні зруйнувати природний захист людини. Це загрожує їй різними життєвими невдачами, а іноді, може навіть зруйнувати здоров’я. Потужним засобом від пристріту та псування є молитва Кіпріану та Устині.

Історія двох людей, яких віруючі звертаються з сильною молитвою, дуже цікава. Її треба знати для того, щоб зрозуміти, у чому сила цього молитовного навернення.

Як Кіпріан став Святим?

Святий Кіпріан проживав на півдні Туреччини у стародавньому місті Антіохія. Він був язичник, тому що його батьки віддали його в ранньому дитинстві на службу до язичницьких богів. В юності він був присвячений на Олімпі у жерці і згодом став шануватися у народі головним жерцем.

Прославився Кіпріан у ті часи тим, що умів керувати стихіями, насилати страшний мор та виразки на цілі селища. Крім того, він мав лякаючий дар викликати мерців. Свої язичницькі знання він прагнув передати іншим людям, він багатьох залучив до служіння бісів, тим самим занапастивши їхні душі.

Якось до Кіпріана звернувся вітряний юнак на ім’я Аглаїд, який попросив схилити до заміжжя дівчину на ім’я Устіна і за це обіцяв щедру винагороду. Але чарівництво в цьому випадку не допомогло, тому що дівчина була християнкою і її захищала від чаклунства щира віра.

Усі найстрашніші його чари, в яких він удосконалювався все життя, розбивалися вже о саме ім’я дівчини. Кіпріан був розгніваний настільки, що наслав страшний мор не лише на сім’ю дівчини, а й на мешканців міста. Але завдяки сильній християнській молитві віруючих – місто встояло.

Внаслідок цього в душі язичника настало просвітлення, і він усвідомив всю силу Христової віри. Глибоко покаявшись у своїх діяннях, він прийшов до місцевого єпископа Анфима і попросив його спалити всі язичницькі книги. Наступного дня Кіпріян прийняв Святе Хрещення.

Все його подальше життя було сповнене служіння Богові. Він щиро і з повною віддачею утверджував Христову віру. Цим він викупив своє тридцятилітнє служіння бісові. Пройшовши всі кар’єрні сходи, Кіпріан був зведений у сан єпископа. Він зумів звернути до Христа величезну кількість язичників, ніж спас душі людей. У його єпархії перестали робити жертвопринесення та язичницькі капища спорожніли.

Під час гонінь християн при імператорі Діоклетіані єпископ Кіпріан разом з Устиною були схоплені та закатовані. Всі подвиги великомучеників в ім’я Христової віри були помічені Господом і їхні душі після смерті забрали ангели на небеса.

Хто така Устина?
Це дівчина, яка жила в Антіохії в ті ж часи, що й Кіпріан. Її історія дуже примітна. Дівчина народилася в сім’ї язичницького жерця і з дитинства росла в оточенні язичників, нічого не знаючи про християнську віру.

Але так сталося, що в юності їй довелося випадково почути розповідь одного диякона про Христа. Він проходив повз її будинок і вів розмову зі своїми супутниками. Розповідь настільки вразила молоду дівчину, що вона самостійно знайшла в Антіохії християнську церкву і потай прийняла хрещення. Але через деякий час вона у всьому зізналася батькам та змогла їх переконати у істинності християнської віри.

Надалі вона присвятила себе Господній службі і дала зарок зберігати вірність Небесному Нареченому. Весь свій вільний час вона проводила в молитві, зберігаючи цноту. Дівчину не цікавило навколишнє її життя, вона суворо дотримувалася піст і всі церковні канони.

Коли юнак Аглаїд, син багатих громадян Антіохії, запропонував їй заміжжя, Устина відповіла відмовою. Але безпутний любитель гарного життя намагався отримати її за дружину за допомогою чаклунства і звернувся за допомогою до відомого язичницького чаклуна Кіпріана. Він намагався схилити її до заміжжя всілякими бісівськими способами. Але в нього нічого не вийшло, оскільки справжня віра служила їй справжнім захистом. Минув час, і Устина пішла до монастиря, а трохи пізніше була обрана в ігуменії.

Найсильніша молитва від псування та чаклунства Кіпріану та Устині

У православному християнстві молитва від псування та чаклунства вважається дуже ефективною. Якщо це молитовне звернення використовуватиметься щиро віруючою людиною, воно буде обов’язково почуте.

У чому сила молитви Священномученика Кіпріана?

Молитовне звернення, спрямоване до великомучеників Кіпріану та Устині, дозволяє віруючій людині надійно захистити себе від впливу чорної магії. Ця молитва є одночасно надійним невидимим щитом та потужною зброєю, за допомогою якої можна перемогти будь-яке чаклунство. Молитовний текст просякнутий особливою силою, яка надає зцілюючий вплив на того, хто зазнав енергетичного нападу.

Молитва Кіпріану та Устині належить до чудотворних. Це пов’язано з тим, що вона з Божої волі здатна на всяке диво. Цією молитвою виганяють найтяжчі хвороби, отримані людиною внаслідок різних магічних ритуалів. Вона є дієвим засобом від побутового пристріту, який у сучасному житті зустрічається повсюдно. Ця молитва часто застосовується для захисту свого житла.

Важливо пам’ятати, що молитва святому Кіпріану може допомогти тільки хрещеним людям. Вона буде марною для тих, хто не прийняв у серці своєму Господа Бога і Сина Його Ісуса Христа, адже сам Святий Кіпріан знайшов спасіння лише після хрищення.

Як її читати, щоб захистити себе від пристріту та чарівництва?

Щоб молитва була результативною, її треба проговорити 40 разів на ранковій зорі. Щоб прискорити очищення енергетичного поля, читати її потрібно перед Іконою Святого. Обов’язково молитися треба при запалених церковних свічках.

Після промовлення молитовних слів необхідно кілька хвилин посидіти в абсолютній тиші і уявити, що темні сили залишають вашу душу, а навколо вас утворюється світла захисна аура. Коли людина дуже серйозно постраждала від псування чи пристріту, але не усвідомлює цього, то молитву Кіпріану та Устині може прочитати будь-хто з найближчих родичів. Також можна начитати молитву на святу воду, після чого її потрібно дати випити людині, яка перебуває під впливом псування.

«Святі Священномученик Кіпріан та мучениця Устина! Почуйте смиренну молитву нашу. Адже хоч ви рано своє земне тимчасове життя мучеництвом закінчили за Христа – муки вам довелося перенести страшні, але духом ви від нас не відступаєте.

Ви завжди навчаєте нас заповідям Господнім дотримуватися і допомагаєте нам хрест свій терпляче нести. Ви маєте відвагу клопотати за нас грішних перед Христом Богом і Пречистою Богородицею. І в цей час просимо клопотати за нас негідних Рабів Божих (називаються імена людей). Просіть Господа зробити нас неушкодженими від бісів, чаклунів та недобрих людей. А ми прославляємо Святу Трійцю: Отця і Сина та Святого Духа. Амінь».

Якщо ви зрозуміли, що зазнали енергетичного нападу і під впливом псування, не поспішайте використовувати магію. Це великий гріх, за який доведеться довго благати прощення у Господа. Будучи щиро віруючою людиною, ви зможете позбутися псування або пристріту за допомогою молитви Святому Кіпріану і Великомучениці Устині.

Тільки до того, як починати молиться, потрібно сходити в храм і отримати благословення у священника. Також там треба помолитися за своє здоров’я та поставити свічки перед іконами Христа та Пресвятої Богородиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

error: Content is protected !!
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept