Підказки Пресвятої Богородиці у скрутну хвилину!
Підказки Пресвятої Богородиці у скрутну хвилину!

Підказки Пресвятої Богородиці у скрутну хвилину!

У важкі хвилини, здається, жодна людина не здатна обійтися без молитви. І як тут не згадати Діву Марію, Богородицю Пресвяту, яка уособлює всіх матерів на світі. Так чому ж не заручитися підтримкою Божої Матері на початку дня, щоб був він мирним і добрим.

Тому просимо захисту і заступництва, якими Богородиця з материнською турботою завжди щедро ділиться.

Говори «так» всьому невідомому. Саме так вчинила Богородиця, коли ангел спустився з небес, щоб повідомити їй про те, що вона обрана Богом для народження сина. Вона прийняла це з усією відповідальністю. Так і ми. Говори невідомому «так», адже ти не знаєш, що насправді Господь тобі приготував.

Бувають у житті ситуації, коли грунт буквально йде з-під ніг. Важко впоратися з емоціями, в душі поселяється відчай і все валиться з рук. В цьому випадку потрібно довіритися Богові, як це зробила колись сама Божа Матір.

Не бійся запропонувати допомогу!
Зазвичай ми не поспішаємо з допомогою іншим людям, найчастіше керуючись принципом, мовляв, мені це не потрібно. Як тут не згадати Діву Марію, на долю якої випало жахливе випробування – втрата сина. Однак і після цього вона зберегла в собі сили допомагати іншим людям.

Діти – квіти життя!
Діти не мають того досвіду, як дорослі, деякі поняття ще не встигли сформуватися в їх головах. Тому будь спокійніше і краще допоможи прийти до розуміння, підтримай свою дитину. Як це зробила Богородиця, коли Ісус зник, а потім через три дні знайшовся хто проповідує в храмі.

Покірність – це не слабкість!
Незважаючи на те, що Марії випала найвища місія на цій землі, вона не стала цим хизуватися. По суті, вона мала безмежну силу, але ніколи не скористалася нею в своїх власних інтересах. Несла, як і її син, свій хрест, просто виконуючи всі життєві завдання. Чи це не приклад для наслідування?

Знайди в собі сили!
Богородиця всю себе присвятила турботі про сина. Вона завжди знаходила в собі сили підтримати його, в найважчі хвилини була поруч з ним. Так і ми, як би не було важко, стомлено, або з інших причин, повинні знайти час для того, щоб побути з близькими, поділитися з ними своїм теплом і проявити турботу. Життя стає світліше, коли ти комусь потрібен.

Молитва Діві Марії
Богородице Діво, радуйся, Благодатна Маріє, Господь з Тобою, благословенна Ти між жонами, і благословенний Плід лона Твого, бо Ти породила Христа Спаса, Ізбавителя душ наших.

Достойно є воістину величати блаженною тебе, Богородицю, присноблаженну, і пренепорочну, і Матір Бога нашого. Чеснішу від херувимів і незрівнянно славнішу від серафимів, що без зотління Бога Слово породила, сущу Богородицю, тебе величаємо.

Під твою милість прибігаємо, Богородице Діво, молитвами нашими в скорботах не погорди, але від бід ізбав нас, єдина чиста і благословенна.

Преславна приснодіво Богородице, прийми молитви наші і донеси їх Синові твоєму і Богові нашому, щоб спас задля тебе душі наші.”

Молитва Діві Марії – це як звернення до своєї дбайливої ​​матері. Вона завжди почує все найпотаємніше, а нам залишається сподіватися на її прихильність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

error: Content is protected !!
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept