Три маленьких сильних молитви від поганих думок
Три маленьких сильних молитви від поганих думок

Три маленьких сильних молитви від поганих думок

Погані думки – страшний гріх, бо вони є коренем інших гріхів. Саме тому так важливо здобути у своїй душі спокій шляхом молитви, що позбавляє поганих дум і тривожних почуттів.

Життя кожної людини сповнене як радості, так і страждань. Часом проблеми настільки знесилюють людину, що врешті-решт вона занурюється в апатію. У такому стані нерідко зникає віра у найкращий результат. Вийти із цієї ситуації самостійно буває неймовірно складно. Значну допомогу у такому разі надають православні молитви. Нижче викладені найкращі молитви для захисту від нав’язливих та поганих думок.

Спасіння душі через віру та молитви

Той, хто істинно вірить у Господа і просить його про підтримку, надійно захищений від усякого зла. Бог бачить старанність людини і спрямовує праведника його земним шляхом, оберігаючи від гніву, зла і поганих думок.

Існує безліч молитов, які допомагають позбутися нав’язливих думок і тривожних почуттів. Священнослужителі нагадують, що будь-яка погана думка є гріхом, який здається незначним лише на перший погляд.

Недбале ставлення до своєї душі не минає безслідно, тому, як тільки ви зловили себе на недобрій думці, негайно попросіть Всевишнього допомогти вам. Не можна надовго залишатися в подібному стані, інакше сценарії, які малює вашу підсвідомість, можуть стати реальністю.

Дотримуйтесь духовної чистоти, біжіть геть від поганих і небезпечних думок, чиніть опір негативу і всякому злу. Адже саме чистота духу захищає кожного праведника від втрат і підступів зла.

Найсильніші молитви від поганих думок
Православні священики для порятунку від поганих помислів, тривог та занепокоєння радять читати наступні молитви.

Молитва “Отче наш”. Найвідоміша молитва, яку знають усі православні християни, позбавляє тривог і відганяє погані думи. Найголовніше – не лінуватися і читати молитву щодня, кілька разів на день.

Звернення до Ангела-Хранителя. Молитовне звернення до небесного заступника звільняє від багатьох страхів. Підносити молитву можна в хвилини, коли вас долають погані думки, а також щовечора перед сном. Текст молитви:

“Ангеле мій, заступник мій і покровитель моєї душі. Прошу пробачити мене за гріхи мої і від думок злих відвернути. Визволи мене від надуманих страхів і поганих помислів, щоб я зміг і надалі славити Господа нашого та всіх святих. Амінь».

Молитва Святої Трійці. Священнослужителі радять підносити молитви Святій Трійці. Через таку молитву ви відкриваєте Господу свою душу, щоб Він очистив її від гріха та поганих помислів. Молитва звучить так:

«Свята Трійця, помилуй і захисти раба Божого (ім’я). Звільни від гріха і прости наше беззаконня. Святий Отче, відвідай і зціли немочі наші. Амінь».

Молитва Ісуса Христа. Цю молитву можна читати як у повному варіанті, так і в скороченні: «Господи, помилуй!». Повний варіант молитви такий:

«Господь наш Ісус Христос, захисти мою душу і думки від усього поганого, від сильної тривоги та страху. Збережи мене від думок недобрих, спокій мені поверни. Амінь».

Молитви спрямують ваші помисли в добре русло, зміцнять віру і проженуть погані думки. Водночас пам’ятайте, що не варто звертатися до Господа та святих у ті хвилини, коли вас переповнює страх, неспокій чи злість. У цьому випадку спочатку читається коротка молитва «Господь, на все воля Твоя» доти, доки погані думки не підуть із голови. Після цього з чистою душею ви можете звернутися до Вищих Сил за підтримкою. Бережіть себе!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

error: Content is protected !!
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept