Унікальна і неймовірної сили молитва «99 імен Божих»: в чому її особливість? Навіщо читають цю молитву?
Унікальна і неймовірної сили молитва «99 імен Божих»: в чому її особливість? Навіщо читають цю молитву?

Унікальна і неймовірної сили молитва «99 імен Божих»: в чому її особливість? Навіщо читають цю молитву?

Величезна кількість молитов було створено за весь час існування християнства. Молитовні звернення до Господа і Святих здатні допомогти віруючому християнину вирішити різні проблеми. Але існують серед багатьох молитов, особливі, до яких належить зокрема молитва «99 імен Божих».

Ця молитва – дуже сильне молитовне звернення. Вона призначена для допомоги тим, хто втомився від нескінченних життєвих невдач та виникнення постійних нерозв’язних проблем. Це, як правило, пов’язано з тим, що людині не завжди доводиться платити за свої помилки чи гріхи. Втілившись у людському роду, кожен із нас приречений приймати він проблеми конкретного роду. І нам у житті доводиться відпрацьовувати гріхи своїх предків.

Навіщо читають цю молитву?
Унікальність цієї молитви полягає в тому, що в ній віруючий ні про що не просить. Таке молитовне звернення спрямоване на отримання можливості наново розпочати власне життя. За допомогою цієї молитви можна повністю викупити свою провину. Молитися рекомендується протягом 40 днів, не пропускаючи жодного дня.

У молитві озвучуються 99 імен Всевишнього Господа нашого. У молитовному тексті немає жодного зайвого слова. Вважається, що якщо молитися протягом 40 днів, то після цього життя почне змінюватись докорінно – воно наповниться успіхами, у всіх справах супроводжуватиме удача, а всі невдачі відійдуть на другий план. Але при цьому слід розуміти, що багато в житті людини залежатиме повністю від її поведінки.

Потрібно дотримуватися таких правил:

Відкрити серце для Бога. Це означає, що слід якомога частіше відвідувати храм і слідувати всім християнським канонам.
Потрібно відмовитися від того, що всі невдачі і катастрофи в житті пов’язані з негативним зовнішнім впливом, яким є пристріт або псування. Слід раз і назавжди усвідомити, що це негативні випадки є наслідками неправильних вчинків і думок людини.
Обов’язково слід молитися вранці та ввечері, це дозволить підтримувати в душі щиру віру в Бога.
У святому писанні йдеться про необхідність кожного віруючого спілкуватися з Всевишнім через молитву. Це можна робити по-різному. Деякі люди вважають за краще відвідувати храм, там вони знаходять заспокоєння для своєї душі і їм приходить осяяння, яке дозволяє вирішити проблеми.

Інші люди вважають за краще молитися в усамітненні будинку. У святому писанні говориться, що немає жодної різниці, де молиться. Головне підносити молитву до Всевишнього та різних Святих зі щирою вірою в душі.

Ця молитва здатна змінити життя людини на краще. Але це може статися тільки в тому випадку, якщо слова виходять з глибини серця і сповнені щирої віри. У цьому випадку молитва «99 імен Божих» надихне людину на нові звершення, які й зроблять її життя успішним. Потрібно пам’ятати про те, що ми самі будуємо свою долю, а Бог направляє нас на істинний шлях і дає підказки для правильності важливих рішень. Тобто молитва є для нас лише підтримкою.

Молитва «99 імен Божих» має дуже велику силу. Вона відноситься до чудотворних молитовних текстів і може непередбачено вплинути на життя віруючої людини. У святому писанні говориться, що Бог завжди піклується про людей і про їхнє процвітання. Він Всемогутній і може все, але щоб людина стала успішною потрібно, щоб вона захотіла цього.

Молитва буде сильною настільки, наскільки в неї вкладе свою енергетику людина, що молиться. Скільки щирості буде вкладено у молитовні слова, стільки її й повернеться назад. Дуже важливо не тільки просити у Бога милості та благоденства, але й дякувати йому за все те, що він дає.

Текст Молитви “99 імен Божих”
Молитовний текст складається із дев’яноста дев’яти імен Господа. Його особливістю є те, що він не містить жодного особистого прохання.

Таку молитву треба вивчити напам’ять і не міняти в ній жодного слова:

Молитва «99 імен Божих»
Тлумачення молитви «99 імен Бога»
У молитві «99 імен Божих» перераховуються імена нашого Господа. У кожне ім’я людина, що молиться, вкладає свою душу. Окремо тлумачити кожне ім’я не потрібно, адже вони й так зрозумілі кожному віруючому. Можна лише зупинитися на окремих із них.

Благодійність і милість поняття нероздільні. У святому писанні сказано, що лише Бог є джерелом усіх благ у світі. Тому все, що відбувається наяву, потрібно приймати з подякою. Саме тому на першому місці у молитві стоїть звернення Благодійного.

Господь Всеблагий і це багато разів підкреслюється у Святому Письмі. Доброта Господа простягається не на вузьку область у світі, а на весь світ і всіх істот, що в ньому живуть. Бог любить усі свої творіння, він з любов’ю піклується про всяке життя і помічає потреби кожної тварі.

Коли людина не розуміє благості Божої, то вона не може стати успішною. Вона зациклюється на своїх думках і сприймає лише своє світовідчуття, не помічаючи того, що відбувається навколо нього, яке є підказкою Божою до правильної дії. Розуміння благості Божої дарує здобуття величезних благ земних та набуття життя вічного.

Бог Всезнаючий і Всесвітній. Неможливо щось приховати від нього. Саме тому важлива щирість у процесі читання молитви. За кожним вимовленим словом має бути істинна віра в Господа і його силу. Але Бог ніколи не змушує людину приймати ті чи інші рішення. Він може лише підказувати. Цим він підтримує вільне волевиявлення всіх, хто живе на землі.

Бог любить усіх, хто живе, але відзначає тільки праведних. Тому, перш ніж звертатися з проханням до Всевишнього, потрібно покаятися у всіх своїх гріхах ведених чи невідомих. Бог справедливий. Він завжди почує правдиве та щире покаяння. Господь ніколи не покарає без причини, але й будь-яка погана справа не залишиться не покараною, якщо тільки людина не намагатиметься виправити скоєне. Святість і правда Божа завжди пов’язані між собою. Тому тільки людина, яка усвідомила це, може розраховувати на допомогу Божу та милосердя Всевишнього.

У світі, що оточує нас, немає нічого постійного і незмінного, все поступово змінюється, росте або старіє, а також знищується, а на зміну приходить щось нове. Тільки один Бог є постійним, і саме цей факт підкреслюється більшістю його імен. У Бозі не може відбуватись жодних змін, він залишається однаковим, бо Господь вічний.

Бог Всюдисущий, так він присутній кожну мить у людському житті. Від нього не можна сховатися. Його всемогутність проявляється у тому, що для нього немає нічого неможливого. Саме тому праведний віруючий із відкритою для Бога душею завжди у найважчих своїх земних справах може розраховувати на допомогу Господа. Бог завжди дарує свою доброту і добро тим, хто заслуговує на це. Він дбає про людей подібно до батька і прагне закрити їх від усіляких неприємностей.

Молитва

“Господи, Ти: Благодійний, Милосердний, Величний, Святий, Миротворець, Правильний, Людинозахищаючий, Могутній, Виправляючий, Початковий, Творець, Винахідник, Форму надаючий, Прощаючий, Панівний, Даритель, Годувальник, Відкриватель, Знаючий, Стримуючий, Розширючий, Принижуючий, Підносячий, Поважаючий, Руйнівник, Всечуючий, Всевидячий, Суддя, Справедливий, Невловимий, Обізнаний,

Милостивий, Великий, Цілитель, Вдячний, Всевишній, Найбільший, Хранитель, Зміцнюючий, Всезнаючий, Шанований, Щедрий, Підтримуючий, Чуйний, Всеохоплюючий, Мудрий, Люблячий, Славний, Воскрешаючий, Свідок, Правда, Від вогню і води захищаючий, Сильний, Твердий, Покровитель, Похвальний, Підраховуючий, Початок Всього, Відтворюючий, Даючий життя, Вбuваючий, Вічноживучий,

Всеживильний, Звертаючий, Шляхетний, Унікальний, Єдиний, Вічний, Могутній, Тріумфуючий, Прискорювальник, Затримуючий, Перший, Останній, Явний, Прихований, Правлячий, Піднесений, Праведний, Серця навертаючий, Месник, Прощаючий, Добрий, Правлячий царствами, Пан величі і щедрості, Неупереджений, Всезнаходячий, Незалежний, Збагачуваний, Оберігаючий, Хто приносить страждання, Корисний, Світло, Керівник, Незрівнянний, Вічний, Спадкоємець, По шляху праведному  провідник, Терплячий. Господь мій. Славу Тобі співаю. Почуй голос мій і вихваляння моє.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

error: Content is protected !!
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept