Чи можна сьогодні, 17 вересня, працювати, прибиратися вдома у свято ікони Божої Матері «Неопалима Купина» та день пророка Мойсея Боговидця?
Чи можна сьогодні, 17 вересня, працювати, прибиратися вдома у свято ікони Божої Матері «Неопалима Купина» та день пророка Мойсея Боговидця?

Чи можна сьогодні, 17 вересня, працювати, прибиратися вдома у свято ікони Божої Матері «Неопалима Купина» та день пророка Мойсея Боговидця?

17 вересня православна церква відзначить свято ікони Божої Матері «Неопалима Купина» та день пророка Мойсея Боговидця.

Ікона і Мойсей Боговидець тісно пов’язані між собою, оскільки історія та тлумачення святого лику відносять ще до часів рабства в Єгипті. Тоді Мойсеєві з’явилося одкровення Господнє, а сам Бог, як світло, спустився з неба у вигляді яскравого полум’я, яке охопило терновий кущ, але не спалювало його. Саме тоді Господь розповів Мойсеєві про його призначення та відкрив таємницю Створення світу.

Цього дня важливо помолитися іконі Божої Матері «Неопалима Купина», щоб захистити себе, родину, близьких та рідних від полум’я та бід.

Що можна робити 17 вересня 2023 року на свято ікони Божої Матері «Неопалима Купина» та день пророка Мойсея Боговидця?

Можна в цей день збирати та викопувати на городі цибулю, сплітати її у коси.

Варто помолитися Неопалимій Купіні про захист від пожежі, стихії, гроз, про захист від будь-якого зла та інших благ.

Обов’язково цього дня слідкували за прикметами, оскільки вони могли передбачити пожежу. Наприклад, про небезпеку говорили миші, що бігають по полю.

Господарі цього дня мають вийти на сінок і перевернути сіно, потикати його вилами, щоб усі хвороби прогнати.

Сон у ніч на 17 вересня, якщо наснилося щось хороше – гарне та відбере. Якщо снилося погане – піде все погане з життя.

Що не можна робити 17 вересня 2023 року на свято ікони Божої Матері «Неопалима Купина» та день пророка Мойсея Боговидця?

Не можна до вогню погано ставитися, кидати в нього сміття, лаятись на нього, сваритися – неприємності почнуться у житті.

Не можна в гості ходити – так ви лиха не оминете.

Жебракам милостиню подавати не можна – їхні проблеми до вас притягнуться.

Не можна голос серця ігнорувати та інтуїцію – вони вам підкажуть, що потрібно зробити і який вчинок буде правильним.

Не можна лаятись і сваритися, кричати, конфліктувати – притягнете до себе неприємності.

Не можна спати вдень – здоровий хворим прокинеться.

Не можна ображати тварин і дітей, оскільки все виявлена ​​злість повернеться вам у значно більшому розмірі.

Не можна вживати будь-які спиртні напої, оскільки можна вчинити тяжкий злочин.

Не можна в ліс поодинці ходити, особливо дівчатам – лісовик наречену шукає, тому красуню може вкрасти.

Не варто залишки їжі викидати – до голоду та бідності.

Не можна важко працювати і працювати, оскільки це призведе до перевтоми та хвороб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

error: Content is protected !!
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept