Чудодійна Молитва на 11 вересня перед образом хрестителя Господнього Іоанна Предтечі: про що потрібно обов’язково помолитися?
Чудодійна Молитва на 11 вересня перед образом хрестителя Господнього Іоанна Предтечі: про що потрібно обов’язково помолитися?

Чудодійна Молитва на 11 вересня перед образом хрестителя Господнього Іоанна Предтечі: про що потрібно обов’язково помолитися?

11 вересня всі православні християни вшановують пам’ять Усікновення глави Іоанна Предтечі – незвичайний і сумний день.

Проповідь Іоанна Предтечі була недовгою. Підготувавши людей до прийому Спасителя, він закінчив своє життя мученицькою смертю.

Коли Іоанн хрестив Христа, то через деякий час його ув’язнив галилейский цар Ірод Антипа. Він зробив це через те, що Іоанн всенародно розповів про його стосунки з дружиною брата Філіпа, Іродіадою. За це Ірод спочатку уклав його до в’язниці, а потім відрубав мечем його голову, на прохання Соломії – дочки Іродіади.

Іоанн Предтеча проповідував покаяння в гріхах, зміну життя і хрещення, щоб позбутися від вад. Сенс служіння і проповіді Іоанна Хрестителя був у тому, що перед очищенням водою людям необхідно було очиститися душею, морально.

Християни завжди молилися Іоанну Хрестителю для захисту в будь-якій біді. Іоанна назвали Ангелом пустелі, тобто людиною, схожого на чистого небесного духа Ось, про що можна просити Іоанна Хрестителя:

Щоб він допоміг побачити свої вади, пристрасті і гріхи;

Під час нападу злих людей – щоб прибрати негативну енергію від себе.

Просять допомоги для полегшення страждань в’язнів і несправедливо скривджених.

Про гарний урожай на городі, достатку і матеріальне благополуччя.

Молитва Іоанну Хрестителю:

Святий Іване, предтече і христителю Господній. Тебе послав Господь, щоб дати свідчення про світло і щоб увірували всі в те правдиве світло, яке прийшло у світ просвітити кожну людину.

Ти – всехвальний пророк, більший від усіх пророків. Вони проповідували Христа Ісуса словами, а ти вказав на нього рукою і мовив: «Це Агнець Божий, що бере на себе гріхи світу».

Ти проповідував покаяння, ти хрестив розкаяних у Йордані, ти вдостоївся своєю рукою торкнутись голови самого Царя і Бога. Ти – перший мученик, ти – посників і пустельників наставник, ти – вчитель чистоти, ти – близький друг Христа.

Тебе прошу, до тебе припадаю: не відмов мені в заступництві. Нехай моє життя відновиться справжнім покаянням, немов другим хрещенням.
Випроси мені ласку прощення усіх гріхів і повернення на дорогу справжнього християнського життя, щоби з твоєю допомогою я жив(жила) у Божій благодаті і зміг(змогла) колись увійти в царство вічного життя.
Амінь.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

error: Content is protected !!
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept