Ефективна молитва перед початком будь-якої справи
Ефективна молитва перед початком будь-якої справи

Ефективна молитва перед початком будь-якої справи

Більшість сучасних людей влаштовані так, що покладаються у всьому виключно на свої сили. Віруючі люди становлять у цьому випадку виняток. Вони звикли довіряти своє життя Богові і питати небесної допомоги для створення будь-якої запланованої справи.

Існують навіть спеціальні молитви, які містять подібні прохання. Такі молитви дають людині надію, що задумане легко і без зайвих перешкод здійсниться.

Молимося на удачу у справах

Запланувавши здійснити якусь важливу справу, потрібно твердо сподіватися на Божу допомогу і щиро помолитися перед тим, як приступити до задуманого:

Царю Небесний, Утішителю, Душе істини, що всюди єси і все наповняєш, Скарбе добра і життя Подателю, Прийди і вселися в нас, і очисти нас від усякої скверни, і спаси, Благий, душі наші.

Благослови, Господи, і допоможи мені, грішному, зробити справу, яку я розпочинаю, на славу Твою.

Господи, Ісусе Христе, Сину Єдинородний Безначального Твого Батька, бо Ти говорив пречистими уста Твої, бо без Мене не можете творити нічого. Господи мій, Господи, вірою об’єм у душі моїй і серце Тобою речена, припадаю Твоєї благості: допоможи мені, грішному, цю справу, що мною починається, про Тебе Самого здійснити, в ім’я Отця і Сина і Святого Духа, молитвами Богородиці та всіх Твоїх святих . Амінь.

Потрібно пам’ятати, що від Великодня до Вознесіння «Царю небесний…» не читають замість неї слід читати:

Христос воскрес із мертвих, смертю смерть поправив і сущим у трунах живіт дарувавши (бажано тричі).

Молимося на удачу у роботі

Щодня приносить і турботи, і працю, і радість. Особливо пов’язані із професійною діяльністю.

Щоб на роботі справи йшли успішно, потрібно також звертатися до Бога та Пресвятої Богородиці з проханням допомогти.

Щодня перед початком робочого дня можна щиро молитися так:

1 раз «Царю Небесний…»
три рази (роблячи поклони) – «Святий Боже, Святий Міцний, Святий Безсмертний, помилуй нас»
3 рази – “Отче наш”
теж 3 – « Богородиці Діво, радуйся …»
«Символ віри»: «Вірую в єдиного Бога Отця…»
потім молимося словами, наведеними у першому розділі статті

Вдячні слова, що завершують виконану справу
Після завершення запланованого треба з вдячністю помолитися:

Виконання всіх благих Ти єси, Христе мій, наповни радості та веселощі душу мою і спаси мене, бо єдиний Багатомилостивий, Господи, слава Тобі.

Достойно є воістину блажити Тебе Богородицю, Присноблаженну і Пренепорочну і Мати Бога нашого. Найчеснішу Херувим і найславетнішу без порівняння Серафим, без зніщення Бога Слова, що народжувала, сущу Богородицю Тя величаємо.

Після Великого посту до Вознесіння потрібно другу молитву замінювати на:

“Ангел кричав Благодатніше: / чиста Діво, радуйся! / І ще річку: радуйся! / Твій Син воскрес / триденний від труни / і мертві спорудив, / люди, веселіться.”

Існує і коротке правило, що передує будь-якій справі. Ось воно: Господи, благослови на мої повсякденні справи. Господи помилуй. Допоможи.

Це коротке правило можна творити і при виконанні справи.

Після виконання роботи треба подякувати Богові за послане благословення на працю:

Господи, дякую тобі за допомогу в роботі. Помилуй мене і вибач. За все дякую Тебе, Господи.

Творити молитви треба з гарячим серцем, щиро, твердо вірячи, що Господь тебе почує і обов’язково допоможе своєю благодатною допомогою згори.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

error: Content is protected !!
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept