Молитва для вас, батьки: читаймо молитовні слова про благополуччя дітей
Молитва для вас, батьки: читаймо молитовні слова про благополуччя дітей

Молитва для вас, батьки: читаймо молитовні слова про благополуччя дітей

Батьківська любов до дітей своїх – найсильніше почуття на землі. Бажаючи дітям своїм щастя і благополуччя, батьки повинні щогодини піклуватися про тих, захищати їх від помилкових шляхів і молитися за них. Щоденні молитви про дітей і сімейне благополуччя зможуть стати оберігом, захистити їх в скрутну годину.

Слова багатьох молитов про благополуччя дітей можуть творити справжні дива, бо в них містяться справжня щира любов і бажання допомогти своїй дитині. Однак вимовляти їх потрібно відповідно до правил і від всього серця, в іншому випадку це не принесе очікуваного результату.

Як вимовляти молитву за дітьми своїми?

Молитва про благополуччя дітей – це, перш за все, молитва про їх душі. Промовляючи слова молитви, просіть про те, щоб в майбутньому дитина вибрала правильну дорогу, навчилася бути доброю і не здійснювала би гріхів.

Вимовлятися молитва повинна в тиші, щоб ніщо не відволікало батьків.

Можна читати готові молитви, проте не забороняється і говорити з Господом і своїми словами, головне, щоб вони були щирими і йшли від самого серця.

Молитися можна і в церкві, біля ікон, і вдома, в відокремленому куточку. Головне, читати молитви необхідно щодня, поки цілі ваші не будуть досягнуті.

Яким святим звертатися про благополуччя дітей?

Про дітей своїх потрібно молитися невпинно, навіть якщо в їх житті немає серйозних проблем. Однак, якщо ваша дитина захворіла, і медична допомога не приносить очікуваного полегшення, зверніться до святих Пантелеймона Цілителя, Матері Божої чи Миколі Угоднику.

Якщо в житті вашої дитини очікуються серйозні випробування, зверніться до Святої Матрони. У разі, коли діти ваші відправляються в далеку і невідому дорогу, найкраще звернутися до Господа нашого, щоб він захистив їх в дорозі і вказав правильний.

Читати молитви про благополуччя дітей своїх повинні як батьки, так і матері.

Молитва Ісуса Христа про дітей:

“Господи Ісусе Христе, буди милість Твоя на дітях моїх (імена). збережи їх під покровом Твоїм, покрий від всякої лукавої похоті, віджени від них усякого ворога і супостата, відкрий їм вуха і очі сердечні, даруй розчулення і смиренність серцям їх.

Господи, всі ми творіння Твоє, пожалій дітей моїх (імена) і зверни їх на покаяння. Спаси, Господи, і помилуй дітей моїх (імена) і просвіти їм розум світлом розуму Євангелія Твого і настави їх на стежку заповідей Твоїх і навчи їх, Спасе, творити волю Твою, бо Ти є Бог наш.”

Молитва Божої Матері про благополуччя дітей:

О Пресвята Владичице Діво Богородице, спаси і сохрани під покровом Твоїм моїх чад (імена), усіх юнаків, отроковиць і немовлят, хрещених і безіменних і в утробі матері носяться. Украй їх ризою Твого материнства, збережи їх в страху Божому і в слухняності батькам, умоли Господа мого і Сина Твого, нехай дасть їм корисне для спасіння їх.

Вручаю їх Материнському нагляду Твоєму, бо Ти є Божественний Покров рабам Твоїм. Матір Божа, введи мене у образ Твого Небесного материнства. Вилікуй душевні і тілесні рани дітей моїх (імена), моїми гріхами нанесені. Вручаю дитино цілком Господеві моєму Ісусу Христу і Твоєму, Пречиста, небесному заступництву. Амінь.”

Молитва матері про чадо своє:

Господи Ісусе Христе, Сину Божий, молитвами Пречистої Твоєї Матері вислухай мене, грішну і недостойну рабу Твою (ім’я). Господи, в ласці Своїй владі чадо моє (ім’я), помилуй і спаси його імені Твого ради.

Господи, прости йому всі провини, вільні і невільні, скоєні ним перед Тобою. Господи, навчи його на істинний шлях заповідей Твоїх і подай його і просвіти світлом Твоїм Христовим, на спасіння душі і зцілення тіла.

Господи, благослови його в будинку, біля будинку, в поле, роботі і в дорозі і на кожному місці Твого володіння. Господи, збережи його під покровом Твоїм Святим від кулі, що летить, стріли, ножа, меча, отрути, вогню, потопу, від смертоносної виразки і від наглої смерті.

Господи, захисти його від видимих ​​і невидимих ​​ворогів, від усяких бід, зол і нещасть. Господи, зціли його від будь-яких хвороб, очисти від усякої скверни (вина, тютюну, наркотиків) і полегшу його душевні страждання і скорботи. Господи, даруй йому благодать Святого Духа на многії літа життя і здоров’я, здорового розуму.

Господи, дай йому Своє благословення на благочестиве сімейне життя і благочестиве дітонародження. Господи, даруй і мені, негідній і грішній рабі Твоїй, батьківське благословення на чадо моє в наступаючі ранку, дні, вечори й ночі, імені Твого ради, бо Царство Твоє, всесильне і всемогутнє. Амінь. Господи помилуй.”

Молитва про дітей до Ангелу Хранителю:
“Святий Ангеле Хранителю мого чада (ім’я), покрий його твоїм покровом від стріл демона, від очей спокусника і збережи його серце в ангельської чистоти. Амінь.”

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

error: Content is protected !!
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept