Читаймо молитви на будь-яку потребу!
Читаймо молитви на будь-яку потребу!

Читаймо молитви на будь-яку потребу!

Люди часто у своєму житті відчувають потребу, страждання, позбавлення. У одних є проблеми зі здоров’ям, у інших не ладяться справи в матеріальній сфері. І тоді віруючі звертаються до Бога. Молитви на всяку потребу – сильні і перевірені сотнями років способи попросити допомоги у Вищих сил.

Збірником молитов на різні до потреби є Молитвослов. Саме там віруючі можуть знайти молитву, яка допоможе в різних життєвих ситуаціях. Збори текстів з Псалтиря дозволить зміцнити віру і дух в хвилини відчаю. Псалми також читаються на потребу.

У чому допомагають молитви на всяку потребу?

Існує багато універсальних молитов. З їх допомогою люди можуть звернутися до Господа в будь-якій ситуації або просто подякувати Йому за прожитий день і за допомогу Небесних сил.

Якщо ж трапиться нещастя, не потрібно впадати у відчай – православні святі почують молитву на усяке благання і допоможуть впоратися з бідою.
У чому допомагають такі молитви:

у відновленні здоров’я;
в зміцненні духу;
в захисті від матеріальної скрути;
в захисті будинку і сім’ї.

Найпоширенішою молитвою, яку повинен знати кожен, хто вірує, є «Отче Наш».

“Отче наш, що єси на небесах! Хай святиться ім’я Твоє; нехай прийде Царство Твоє; нехай буде воля Твоя, як на небі, і на землі; хліб наш насущний дай нам днесь; і прости нам провини наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим; і не введи нас у спокусу, але визволи нас від лукавого. Бо твоє є царство, і сила, і слава на віки вічні. Амінь.”

Молитва Ангелу-хранителю
“Ангеле Божий, хранителю мій святий, на дотримання мені від Господа з небес даний, старанно молю Тебе, Ти мене днесь просвіти і від всякого зла збережи, до благому діянню настави і на шлях спасіння направ. Амінь.”

Молитва Собору 12 апостолів, що оберігає від біди:

«О, святії апостоли Христові: Петре і Андріє, Якове та Іване, Пилипе і Варфоломіє, Фомо і Матвію, Якове та Юдо, Симоне і Матвіє! Почуйте наші молитви і зітхання, серцем скорботним нині принесені, і допоможіть нам, рабам Божим (імена), вашим перед Господом клопотанням, визволитися від усякого зла і ворожих лестощів.

Твердо ж віддану вами віру допоможіть зберігати і бути достойними бачити блага на землі, прославляючи Отця і Сина і Святого Духа, Єдиного в Трійці славімаго Бога, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь»

Молитва Миколи Угодника

Микола Чудотворець є одним з найбільш шанованих святих у православному світі. Кожен віруючий знає, що молитви на всяку потребу, дійдуть від Нього до Господа, і прохання швидко здійсниться.

“О всеблагий отче наш Миколаю, пастирю й учителю всіх, хто з вірою звертається під захист твій і теплою молитвою благає тебе: поспіши й захисти отару Христову від вовків, що гублять її.

Україну нашу і всяку країну християнську, і весь світ захисти і збережи святими твоїми молитвами від землетрусу наступу чужинців і народних заколотів, міжусобиці; від голоду, пошести, потопу, вогню, меча і наглої смерти всяку людину охорони.

І як помилував ти трьох мужів, що у в’язниці сиділи, та спас їх від гніву царського й кари смертної, так помилуй і нас, що розумом, словом і ділом у темряві гріхів перебуваємо.
Спаси нас від гніву Божого й вічної кари: щоб твоїм заступництвом і поміччю та Своєю благодаттю й милосердям подав нам Христос Бог тихо і без гріха прожити на цім світі, і не засудив нас стояти ліворуч, а сподобив стати праворуч з усіма святими.
Амінь.”

Молитва перед іконами Богородиці

Люди часто звертаються до Богородиці, бо знають: навіть найвідчайдушніші і рідкісні молитви на всяку потребу виконуються, якщо попросити їх у Матері Божої. Їй моляться про здоров’я, про захист дітей, про сімейне благополуччя і про стійкість духу під час нещасть і бідності.

“О Пресвята Владичице Діво Богородице, спаси і сохрани під покровом Твоїм моїх чад (імена), Усіх юнаків, отроковиць і немовлят, хрещених і безіменних і в утробі матері носяться. Украй їх ризою Твого материнства, збережи їх в страху Божому і в слухняності батькам, умоли Господа мого і Сина Твого, нехай дасть їм корисне для спасіння їх. Вручаю їх Материнському смотрению Твоєму, бо Ти єси Божественний Покров рабам Твоїм.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

error: Content is protected !!
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept